Hakalan Urheiluseura salibandy etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy,leuanveto,jalkapallo,pesäpallo,sulkapallo,voimanosto, joukkueen kotipaikka on Hyvinkää ja pelattava sarja SSBL M6D-04 ES. Joukkueeseen kuuluu 37 jäsentä ja kalenterissa on 91 tulevaa treeniä tai peliä.

Hakalan Urheiluseura (HakU) on Hyvinkääläinen urheiluseura. HakU pelaa salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueella.

Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa Hyvinkäällä ja kerran viikossa Jokelassa. Harjoitusvuorot koostuvat pääasiassa pelaamisesta oman porukan kesken.

Joukkueemme perusrunko on kasassa, mutta jokaiselle pelipaikalle mahtuu vielä pelaajia. Uusilta pelaajilta toivotaan aikaisempaa salibndykokemusta ja motivaatiota rennon mukavalla otteella.

Lisätietoa toiminnasta saa sähköpostitse: jsampo(miuku)hotmail(piste)com.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 21 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Hakalan Urheiluseura salibandy: kokoonpano